Thursday, August 13, 2009

SHOES

nilah hasil shopping kat JJ Maluri, supposed warna pink sahaja yang beli tapi tulah nama pun anak dara sorang kan, aper yang dihajati haruslah kena beli sebab kalu idak siaplah satu malam satu ari duk komplem kat bfren dier, sedangkan bfren dia dah bagi lampu ijau, beli aje aper yang anak-anak nak beli. so yang kaler merah ni pilihan hati kasih dan sejiwa lak ngan mak ucu dier. pantang berkenan, mak ucu dier lah tempat dia rujuk.

so nilah tujuan asal gi JJ, kasut nilah tujuan utama, pink color, sesuai untuk dance sebab konfem tak kena gigit di kasut baru.


ni pilihan abang danish, tapi cam tak sesuai nak dance pun ader, tapi dah pilihan danish aku belasah ajelah, yang penting anak aku suka dan happy


2 comments:

nURmALa mAZLan said...

wahhhh
akak shopping kat JJ maluri
kita pon baru shopping sana last week

lily lotus said...

nak join sehati berdansa ke :D

 
template by suckmylolly.com