Tuesday, October 13, 2009

DAH DEKAT DAH

sekarang ni aku menghitung hari untuk melahirkan anak aje. setiap minggu, setiap ari rabu aku ader appointment ngan gynae aku. InsyaAllah, aku dijangka bersalin pada 26 Oktober 2009 secara ceaserian. so sekarang ni setiap minggu aku akan dapat 2 hari mc. Keadaan aku pun tak mengizinkan sangat untuk aku aktif kesaner-kemari sebab kali ni aku tak beraper kuat. agak lemah sikit. last week pun aku gi jumpa gynae pun sornag-sorang, rizal x leh amik cuti setiap minggu nak nemankan aku, aku pun faham sebab dia pun makan gaji cam aku gak, periuk nasi kenalah jaga. Sedang asyik nunggu giliran nombor aku sampai, aku sempatlah snap pasal calories kat atas. berguna untuk orang diet.


Ampang Putri tengah buat renovation, tempat ambik ubat pun dah bertukar wajah, taklah sesak cam sebelum ni, no pun cepat sampai, kalu sebelum ni berjanggut nak boleh sampai ke giliran aku.



baru lah ari ni aku bukak blog dan baca semua comments, terima kasih kepada yang antor comments, aku belum sempat membalas pun, keadaan aku yang tak beraper mengizinkan menyebabkan aku tak larat update blog bagai. kekadang tu aku soh adik aku tolong update kan. sekarang ni pun kemaner aku pergi aku dah tak excited nak amik gambor cam dulu, dulu asal kuar aje, semua gambor aku amik, asal orang datang umah pun aku siap klip saner klip sinir, tapi sekarang ni memang aku tak minat dan tak beraper teruja nak amik gambor bagai. harap-harap keadaan ni tak kekal lama. tapi yang nyatanyer memang aku tak larat sebab kepala aku asyik sakit aje. pantang lupa makan ubat mesti kepala aku sakit, pastu bp aku mencanak naik sampai 205.


14 comments:

ratna said...

26 oktober??? wah sama dgn bday anak saya yg kecik tu. 26 oktober ni dia genap setahun.

Softtouch [Hanim] said...

lama x singgah cni...nak dktlah yer kak...InsyaAllah semuanya berjalan lancar..xsabar nk tgk bb

Mak Su said...

selamat sejahtera didoakan

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

semoga sumer nyer selamat kak

nURmALa mAZLan said...

semoga selamat semuanyer..AMIN!!

aDie dALi said...

tq 4 the calories info.

k kak..take care muah muah! moge dpt baby comei2 :)

zino said...

tahniah.. semuga ibu dan baby selamat....

lily lotus said...

dah tak lama lagi tu..doakan semuanya selamat..amin..take care!

gEe said...

i doakan selamat semuanya...take care

CuTeMiUt78 said...

oh.. dah nak hampir tiba masanya ya kak.. semoga selamat semuanya dan juga semoga dipermudahkan semuanya.. :D

Lestat said...

Insyallah..semuanya selamat.

nieja said...

wah..
dah x lame lg akak
nak bersalin..
x sabarnya nak tgk baby baru..

en_me said...

dah bersalin blom? hmmmm..

zafi said...

You take care!

 
template by suckmylolly.com