Wednesday, October 28, 2009

FINALLY



Finally, aku dapat gak update blog aku yang dah lama tak berusik. Bukan malas or tadok masa tapi mak aku tak bagi aku bangun soh berehat aje. tengah dalam tempoh berpantang ni aku kenalah ikut segala cakap mak aku sebab mak aku lah yang duk jaga aku siang dan malam. Bersekang mata mak aku duk jaga aku. aku dilarang sama sekali dan dilarang keras untuk duduk atas kerusi, mak aku soh aku berehat 24 jam.



Tapi after 15 days barulah aku diberikan kebebasan untuk mengadap komputer. Perintah orang tua tak berani aku langgar kan karang tak dengor cakap aku gak yang susah.




lepas ni aku akan update cam biasalah, cam dulu balik, setiap ari aku akan update. tahap kerajinan pun dah mula berkobar sejak bersalin ni. segala komen pun akan ku jawab, masa pregnant ari tu, jangan kata nak update nak pandang laptop pun aku malas sesangat.


6 comments:

celotehcomel said...

kak ros...
tahniah...
mana gambar baby??
baby cane?sihat x?
x sabar nak tgk...
hehehe..;p

Nur Syazwani Mustafa said...

salam..dpt bb apa ye sis??tahniah...

~Eila @ Along~ said...

laa kak rose dah bersalin ye..tahniah kak..selamat berpantang k...

CuTeMiUt78 said...

syukur alhamdulilah... akak dah selamat bersalin ya.. ish,.. tak sabo nak tgk baby.. nanti update gambo baby ya kak... mesti kasih ngan abg danish skkeee dpt adik baru

tulipurple said...

congrats!!selamat dah semenye...cant wait to see the newborn...take care!

aDie dALi said...

tahniah!!!!

 
template by suckmylolly.com