Wednesday, October 28, 2009

IRIS CINTA LAURA



Alhamdulillah..............Syukur ke hadrat ilahi, syukur yang teramat sangat kerana aku selamat melahirkan seorang bayi perempuan yang diberi nama IRIS CINTA LAURA. Iris Cinta Laura selamat dilahirkan pada 14 Oktober 2009 jam 9.30 malam di Hospital Ampang Puteri.



my daughter's were born 2 weeks early than their due date.




terima kasih yang tak terhingga juga kepada rizal yang telah menemani aku sepanjang aku berada di ICU. terima kasih kerana tidak meninggalkan aku walaupun sesaat. terima kasih kerana melayan karenah aku sepanjang di ICU dan terima kasih yang tak terhingga atas segala-galanya sepanjang aku berada di hospital.




aku hanya dapat upload photo daripada camera eji aje, photo dari h/phone rizal lak tak dapat aku amik sebab card reader aku tak tahu maner aku campak plus ngan rizal punya usb port tak tahu maner dia taruk lak, tunggu aku carik serata umah maner card reader yang aku taruk. kat dalam h/phone rizal penuh ngan gambar Cinta masa baru kuar dari perut aku.

tapi tulah nak taruk pun takut jadi isu lak, sekarang ni banyak benor anymous yang bagi komen. rasanya simpan untuk tontonan peribadi lah.


31 comments:

IxoR@ said...

Baby...mesti cute.

Tahniah kak...jaga diri tau dlm pantang ni...

Ixora suka dgn pilihan nama baby tu...dah mcm artis pulak.

:D

a-as said...

congrats! very exotic name..Iris Cinta Laura. :)

Anonymous said...

hi salam,

leh tanya tak?Laura tu ada maksud tak?
Just bertanya coz mmg minat bb starting huruf L ni...

Nur Syazwani Mustafa said...

comel nya bb ni...mcm muka ayah dia la...nama pun sedap la sgt2.....padan ngn org nya...

PuteriSatu said...

alhamdulillah..dah selamat semuanya ye... tahniah dari akak nfamily...

Jake's Daughter said...

Mama Kasih...Tahniah.....Comel babynye...Secomel ibunya..Nama pon sedap....Tahniah....

rya said...

congratulations on your new baby.. nama kelass tul kak : )

ai said...

Alahaiiiiiiiiiii..canteknya nama, secantek orgnya!!!

Congrates kak..Syukur Alhamdullilah, sume selamat :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Congrate sis....
soooo cute...
nama pun unik....so nak panggil apa nie....cinta erk...!

geramnyer tengok dia....cam nak cubit2 jer pipi yg montok tu...

ZaritH said...

alhamdulillah, ibu dan anak selamat dan sihat..
comelnye Cinta.. ada kawan la Kak Kasih lepas ni.. Muka baby mcm muka papa dia la...hehe

RINE said...

SALAM KAK ROSE...CONGRATZ FOR YR NEW BORN IRIS CINTA LAURA....NAMA YG SEINDAH WAJAH MOGA IRIS JADI ANAK KEBANGGAAN IBU DAN AYAH...AMIN
ERM INI RUPA NYA NAMA YG DAH LAMA KAK ROSE IMPIKAN UTK BABY GIRL KAN :)

NONIE AZIZ said...

tahniah CB!!!uniknya nama anak u...take care...

madabouteverthing said...

Congrats...
coz kelahiran anak yang ketiga nie..
comel sgt la dia...
nama dia pun sedap dengar kan...
Anyway selamat berpantang..

marinahunny said...

tahniah kak rose! bertambah satu lg puteri..nama tu cantik nye...

Anonymous said...

tahniah. semoga ibu & anak sihat.

Cik Amy Sensei said...

salam..

tahniah kak..cute baby nyee...nama pun cute..IRIS CINTA LAURA...cam nama cerita kat drama..hikhik..

neezareef said...

congratz k.ros..dah selamat dah lahirkan baby ...sedapnye nama dier..semoga jd anak yg solehah ya cinta..

celotehcomel said...

sungguh comel dan indah wajah cinta....
suka tgk gambar yang cinta tgah isap jari tuu...

tahniah lagi sekali kak ros...

Softtouch [Hanim] said...

tahniah kak...bb comel sgt...

mother of two said...

tahniah.. semoga cepat sihat.. comel baby akak

ayoi said...

tanniah.....send my kiss2 and big hug for her ;)

Jasfyra said...

tahniah kak...bbay comel sgt.nama pun sedap

Diana Abd Rahman said...

Tahniah! Kasih dah ada geng!

Anonymous said...

tahniah pd kak ros skluarga...
kasih dpt kawan dah..
sedap nama baby..

mamaju1.blogspot

CuTeMiUt78 said...

wah.. cute la kak.. namanya bestnya..tahniah kak...

aDie dALi said...

mcm muka abg die kan! :)

tulipurple said...

alahaiii..comelnye Cinta,mcm mature gitu senyumannye.muka abg dia lah...nama yg unik dan shedap.congrats again!

ratna said...

tahniah.. comelnya baby.. putih melepak.. tembam lak tu. ala.. lahir awal 2 mggu yer.. tak dpt la sama tarikh bday dgn anak saya 26hb.

Irtiyah said...

salam

tahniah kak..
comel nyer baby ni...

Cik Puan*PIE said...

tahniah..sy dh lama jd silent reader akk.comel sunggug baby cinta..nama pun sedap...kreatif la akk bg nama kt ank2...

alia said...

congrats akak!
sedap nama tu ;)

 
template by suckmylolly.com