Tuesday, November 24, 2009

ABANG DANISH


Sib baik ader abang danish boleh tolong jagakan baby cinta, bukan takat jaga aje abang danish siap tahu camner nak agah baby. Biarpun baby tak beraper pandai nak suka lagi tapi abang tetap puas hati bila baby bukak mulut, bagi abang baby bukak mulut tu kira baby ketawa tapi tak pandai lagi aje.






baby cinta pun cam nak aje ngan abang, kalu nengok muka kasih mesti baby nangis tak nakkan kasih tapi kalu abang danish yang amik mesti diam aje baby, duk setengah jam lam pangkuan abang pun okey. Yelah kan abang danish dah besau, tahu kalu pegang kuat baby sakit, kasih small agi kan.




time tengah asyik duk layan Ben 10, aku suh pegang baby pun sanggupppppppp, tangan pegang baby, mata asyik duk nengok TV. Soal jaga baby memang tip top first class lah. Tengah makan pun sanggup tinggalkan makan semata nak pegang baby.


sekarang ni kalu aku nak buat aper-aper kerja kalu baby cinta tak tido, aku akan mintak tolong abang danish untuk jagakan baby, aku tak leh mintak tolong kasih sebab kasih agak kasar bila pegang baby. Kasih geram nengok baby so suka picit saner picit sini.


Tapi aku tak derlah biarkan sangat abang ngan baby cinta, sekejap-sekejap aku pandang gak. Cuma sekarang ni kalu aku sebut soh jaga baby, abang memang akan buat walaupun tengah asyik duk main ultraman.




4 comments:

nURmALa mAZLan said...

alololo..
manjanyer abg ngan adik dia

lily lotus said...

abang yang sangat mithali ;)

CuTeMiUt78 said...

good boy abg.. blh tlg jaga kan baby

Softtouch [Hanim] said...

pndai abg danish dokong bb cinta..abg yg baik...

 
template by suckmylolly.com