Wednesday, November 18, 2009

ABANG N KASIH






nilah results exam anak sulung aku. results exam yang merisaukan bapak dier tapi tidak aku... results exam yang menyebabkan laki aku kena carik tuisyen for abang. results exam yang menyebabkan abang tak dapat beli PSP. results exam yang menyebabkan abang kena belajar rajin dan rajin dan rajin dan rajin lagikkkkkkkkkkkk.

itu antara kerisauan sorang ayah kepada anaknyer.....

kerisauan ibunya lak camner? as ai told bfore, aku dah bersyukur sangat abang dapat results cam gini sebab aku tahu yang anak sulung aku payah nak gi sekolah, payah nak siapkan homework, payah segalanyer lah. Dan Alhamdulillah sejak akhir-akhir ni baru rajin. walaupun abang rajin after exam tapi aku tetap bersyukur atas perubahan ni.



kasih lak?????




kasih lak memang berhak dapat keputusan yang cemerlang sebab asal bukak mata aje kasih mesti study, boleh dikatakan kitaran idup kasih asyik abiskan masa ngan baca buku dan buat ejaan aje tapi kalu ader criter mr bean, harus nengok sampai abis.

Maka bila kasih dapat no. 4, aku tak terkejut sangat sebab kami semua sedia maklum yang kasih rajin study, so bila kita rajin membaca dan buat ulangkaji maka results of cozlah baik, InsyaAllah.

Apapun aku harap kasih bukan rajin masa kecik ni aje, arap-arap sifat ni kekal sehingga kasih dewasa kelak.


10 comments:

ikiqzana said...

salam..

taniah wat abg.. keputusan yg bagus abg dpt..lepas ni bole dpt PSP ye.. hehehe.

zlan said...

tu dah kira power dah tu...dapat no 4...mmg beautiful girl..anak253 pun cantik dan hensem......

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wow pintar la kasih neh tp abg pon ok juga
hope my baby besar nanti leh dpt resul yg best :D

♥chentaMAYA™ said...

insyaALLAH!~
dua2 nye akan rajen~
gua doakan anak lu sis!~

aRi sHu said...

hye akak..im ur silent reader before..suka baca blog akak cuma i tak tinggal comment je..hehe..

btw,kasih sangat cantik la..hope one day boleh jumpa dia and borak2 dgn die..:p

momguess said...

ko ader 2 ank
blh gak compare2
kan result dorang
den ni hah
sorang jer
yg tu lah racun n madu

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah... kira ok la tu result abg danish tu... eemmmm not bad gak tu... nampak dah improvement dia... takpe.. ckp kat abg danish.. jgn berputus asa k.. insyallah.. klu abg danish lebih rajin lagi.. blh dpt baik dari yg sekarang ni

Anonymous said...

congrats sebab anak2 u dpt result cemerlang.

yg bagi i kelakarnye, cikgu anak u punya comments. english x berapa betul...

ai said...

bagus tol la bebudak ni. abg pon ok. byk la yg dia improved kan?

Anonymous said...

komen oleh teacher utk kasih agak berterabur sikit Englishnya..... better make sure ini x mempengaruhi English anak2 u...

 
template by suckmylolly.com