Wednesday, November 18, 2009

ABANG'S TOYS




Abang danish would definitly love this toys. He is all about cars and jip, memacam lah yang berkaitan ngan transport. Abang akan play with his jip ni all day long......

tapi kasih pun suka gak main jip nih. kasih would love this, she loves to play with abang's toys. Kasih pun also like the robot. Apa saja toys kepunyaan abang mesti kasih suka. actually she loves to play with abang's jip and really wants one of her own.





Dulunya kasih ni suka sangat ngan toys budak pompuan. She loves pink, Barbie and main masak-masak tapi sejak dah membesar ni cam terbalik lah minat, still loves pink kaler but tang toys tu dah berpihak pada budak laki nyer toys.

Sekarang ni selalulah aku dapat nengok aksi gusti sebab berebutkan toys. Abang bila dah geram sangat ngan adik dia akan pull kasihnyer hair, grabbed the toys he wanted away from her and even kicked her if he didn’t get what he wanted. Ganas abang kekadang ni bila naik hantu. yelah kan aku kekadang tu tak leh nak salahkan abang gak, dah kasih pun satu berlambak papa belikan barbie, mainan masak-masak, memacamlah yang berkaitan ngan budak pompuan tapi tetap gak nak play abang nyer toys.

4 comments:

ina said...

biasalah tu .anak kita lelaki pun suka toys gak

Led said...

dulu slalu kena jadik toys dgn anak sedara.jadik kuda.

ur girl similar like my sister's daughter.

lily lotus said...

aiseh..kasih nak ubah angin plak kot

LayarLara said...

Pn. Beautiful,

I pun plan for cezar 17 Disember ni. Ragi tu dia dalam bentuk apa ye?? bagaimanakah cara pemakaiannya?? Ngeri juga bila memikirkan perut akan buncit...

 
template by suckmylolly.com