Sunday, November 22, 2009

BABY CINTA


i bought so many clothes for baby cinta. I changer her banyak kali, asal basah sikit aje kena susu, aku mesti salin. Boleh dikatakan dalam 5 helai sehari adalah. sekarang musim ujan so aku mandikan baby cinta 2 kali sehari, sekali waktu pagi tapi taklah pagi sangat lam kul 11.00 pagi tupun nengok cuaca lah. Pastu petang lam kul 6.00. Tapi kalu musim matahari terik tak tahulah beraper kali aku mandikan baby cinta nanti.

aku memang gila beli baju anak-anak, duit aku banyak perabis kat baju anak aje. Tulah dulu masa bujang duit perabis kat baju mak n ader anak ni semua untuk anak-anak belaka. Nak beli untuk aku pun sekali nampak yang anak, dulukan anak.







Cinta dah sebulan lebih umurnya. i can hardly believe it. She is starting to lose the newborn look. Berat badan cinta pun dah bertambah sekilo. She loves baths and being snuggled. Cinta isap susu pun okey and is starting a little bit of a good sleeping routine. Actually aku cam sad bila Cinta is growing up so fast. I love having a newborn but is it also exciting to see new milestones.


4 comments:

aDie dALi said...

tomei sgt.. mcm muka bro dgn sis die kan sis? :)

ai said...

nampak dah lain muka dia kak. nampak dia makin beso. ekekekeke...sangat cantek!!!

Softtouch [Hanim] said...

comel n cantiklah bb cinta...xsabr jgk nak lahirkan bb sy ni plak wpun dah anak no 2 tp still excited jgk mgkin sbb jaraknya lama kot..sy pun mcm tu suka beli bj anak..diri sendiri punya nnti2 lah baru beli

CuTeMiUt78 said...

wah.. kejap je dah meningkat usia baby cinta.. tomey tgk..

 
template by suckmylolly.com