Monday, November 23, 2009

REBUT CINTA



aiyooo se mennnnnnnnn, sejak baby cinta lahir ke dunia ni, abang ngan kasih asyik bertengkar aje. bertengkar sebab nak rebutkan baby cinta, bertengkar sebab dua-dua tak nak mengalah, bertengkar sebab dua-dua pun nak carry baby cinta, bertengkar sebab dua-dua pun nak dodoikan baby cinta, bertengkar sebab dua-dua pun nak jaga baby cinta. Kalau dulu engkaulah abang kesayangan, engkaulah adik kesayangan. sekarang pantang nampak baby bukak mata, terus berebut dan berkelahi.


hari-hari lah ader adegan air mata, kalu tak kasih nangis, abang yang nangis, kasih ni nampak aje lembut tapi kalu dah geram mau dia gigit lengan abang sampai biru. abang of cozlah lelaki kasar tapi tak derlah sampai nak gigit bagai. yang jadi mangsa adalah baby cinta, kesian kat baby.

see dua-dua tak nak mengalah baik abang or kasih, tak boleh lepa sikit, mesti ader yang kacau baby cinta. Musim cuti sekolah ni lagilah hebat jadinyer sebab 24jam boleh kepit ngan baby, badan pun tak penat sebab tak gi sekolah, homework pun tarak. Sakit kepala aku bila dengar sekejap kasih yang nangis pastu sekejap abang yang nangis, boleh dikatakan sekarang satu ari tak der orang yang nagis mesti tak sah.


3 comments:

HappyIrfa said...

salam ..
nampak gaya tahun depan giliran saya pulak tgk anak2 berebut adik baru mereka.skrg pun dah suka tgk baby org dan berebut nak riba,
besok dah ada adik sendiri x taulah camner

Softtouch [Hanim] said...

untungnya bb cinta punya abg n kakak yg sgt sygkan dia...berebut2 smpai gigit2 lengan tu..he he he

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..last2 baby cinta yg nangis..

 
template by suckmylolly.com