Sunday, November 08, 2009

RIZAL'S BESFREN



bfore aku menaip lebih panjang lagi, aku nok mintok maap banyok-banyok dulu ngan member-member lain yang datang melawat aku kat spital ngan umah coz aku tak taruk gambor diaorang kat blog ni. kekadang tu bila orang datang aku lupa nak amik gambor dan ader kekadang tu aku lupa nak update, bila dah lama sangat, aku pun jadi malas nak update bagai.


Tenghari semalam besfren laki aku datang umah siapa lagi kalu bukan Marzuki, member baik laki aku sejak dulu lagi. Member laki aku ni bukan senang nak ajak datang umah, kan main bercinta lagi nak ajak datang, kalu tak raya, mau aku tak nampak batang idung dia datang umah, ni aku beranak barulah nampak batang idung, kalu idak dia just nunggu rizal kat bawah, pastu kuar gi kedai mamak. Tapi kami semua sedia maklum yang dia ni memang pemalu yang amat.







as usual saper-saper yang datang nengok orang beranak mesti ader buah tangan, yang excited giler bukak adiah bagai saper lagi kalu bukan kasih. Dia excited sangat ngan barangan yang baby cinta dapat.





Hari ni genap usia baby cinta 26 hari dan Alhamdulillah rezeki untuk baby cinta tak putus-putus. Kawan-kawan aku ngan rizal cam tahu-tahu aje aku belum sempat abis shopping lagi barangan baby sebab tetiba aje beranak. Semua yang kasi adiah dan hamper tu cam tahu-tahu aje ader banyak menda yang aku belum beli. Terima kasih banyak-banyak atas semuanya.




4 comments:

Rash said...

sgt comel baby cinta ^^ congratz!!!

Cik Amy Sensei said...

cutenye baby cinta...dah ade iras-iras kasih skettt...hehe

sueliah said...

ala2 cantiknya baby cinta...kulit dia putih bersih geram tgk

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Rash
tq rash

cik amy sensei
arap-arap iras tu sampai ke besarlah

sueliah
tq very much

 
template by suckmylolly.com