Friday, December 04, 2009

DISNEY PRINCESS

My daughter likes to play princess games and some other online games cam barbie. Kekadang tu aku play gak with kasih, kekadang tu she plays the ben 10 games, ikut abang nyer ,but mostly, she plays all the princess games lah.



Kasih ni peminat fanatik disnesy princess anythinglah related ngan disney princess tak kiralah buku ke, pencil ke, pencil color ke, baju ke, aper sahaja, asalkan disney princess semua dia nak, sampaikan panties kasih pun aku beli disney princess. Baju raya kasih pun tahun ni pun banyaknyer aku beli brand disney princess, bukan sebab aku nak beli tapi dah pesan awal-awal nak disney princess, tadok gambor pun tak per asalkan ader ejaan PRINCESS.


1 comments:

nURmALa mAZLan said...

hahaha..boleh gitu??
x de gambar pon x pe asalkan ada perkataan princess

 
template by suckmylolly.com