Friday, December 04, 2009

OUTSTATION



ari ni aku satu ari busy sampaikan takdok masa nak update blog coz busy iron baju, lipat baju siapkan segala persiapan untuk laki aku yang akan outstation selama 4 ari. Rizal ader kerja kat Langkawi dan akan meninggalkan kami selama 4 ari. Sib baik rizal outstation tengah aku cuti beranak, buatnyer aku dah masuk kerja masak gak.....



dari tengahari sampai lah ke petang, aku duk iron segala mak nenek kelengkapan rizal, selalunya kalu nak gi outstation aku antor aje baju laki aku ke dobi sebab depa gosok lagi licin dan lipat pun cantik giler tapi tulah, tak tahu kenapa aku cam blurrrrrrrrr lak kali ni, laki aku memang serahkan urusan cam gini kat aku, dia kan busy, balik pun malam, supposed aku lah yang lagi prihatin tapi tulah camner tah aku tak tergerak ati nak antor kat dobi..

flight laki aku awal-awal pagi esok, baliknyer lak hari selasa, 4 hari pun rasa cam lama aje....

1 comments:

Siti @ nurie said...

ish..kalau siti mau nangis..kita tgh pantang, dia gi jalan pulak..he he h eh

 
template by suckmylolly.com