Wednesday, December 23, 2009

MANER SATU PILIHAN KALBU

ari ni dah 23hb tapi anak dara sorang ni sampai la niiiiiii tak leh buat decision lagi nak beg barbie or princess, ari tu konfem dah nak barbie, pastu bila gi JJ tukar balik nak princess, pastu main games barbie nak lak barbie, cancel lak princess.


pastu aku tanya maner satu ni, princess or barbie, 5 minit cakap princess pastu 5 minit lagi cakap barbie, nak beli pun tak berani, kan karang aku beli princess nak barbie, beli barbie nak princess.

bukannya mama excited nak beli kan barangan sekolah kasih tapi itu adalah hadiah kerana dapat no. 4 lam kelas, hadiah sebagai dorongan semangat agar anak mama ni rajin belajar. sekarang ni mama nengok cuti-cuti sekolah ni, anak mama dah jarang duk kepit buku asyik duk layan cartoon mickey mouse aje niiiii....



apapun ari ni aku dah tetapkan keputusan beli barangan barbie, pas telek beg princess ngan barbie rasanya barbie lagi cantekkkkkkkkkkk



2 comments:

ikiqzana said...

betul tu, barbie lg cantik..

CuTeMiUt78 said...

aahhaakssss... barbie pun ala2 princess gak.. cantik tau

 
template by suckmylolly.com