Saturday, January 09, 2010

BUS STOP



kat depan bus stop nilah kami laki bini gigih duk mencari van untuk abang danish, kat sini jugaklah, rizal duk amik segala no tel bus or van yang diaorang tampal kad dinding bus stop, kak pokoklah dan selagi ader jumpa iklan, semuanya rizal call.




dan kat depan bus stop ni jugaklah abang danish akan naik setiap ari bila pulang dari sekolah. lagi satu part lupa nak taruk kat blog ni pasal gigi anak sulung aku. Anak sulung aku punya gigi yang tumbuh secara berlapis, depan dah ader pastu belakang gigi tu cam ader nak tumbuh lagi, ari tu yang depan dah cabut, cabut aje gigi depan terus gigi belakang dapat bernafas dah tumbuh ngan sihat, pastu sekarang ni aku nengok ader lagi yang cam gitu, by next month rasanya aku kena gi dentist lagi check gigi abang danish yang bermasalah.


saya penat sangat, minggu ni memang memenatkan. kaki dan badan saya semua lenguh-lenguh, saya perlu diurut, lagipun pas bersalin ari tu saya tak mengurut lagi. tapi tulah saya tak der masa, masa saya padat sangat, padat ngan kerja umah dan anak-anak kat umah.


2 comments:

Shifu67 said...

urut jgn tak urut... bagi power sikit...:)

Anonymous said...

salam!

suka baca kisah anak2 U masuk skolah.. mcm2 kisah kan.. tapi kisah2 gini la yg akan jadi kenangan manis 1 hari nanti.. U & hubby mmg parents yg bagus.. berkorban utk anak2... suka I baca.. my anak sorang je.. lelaki.. dulu pun masa baru masuk std 1 mmg nangis abis2.. tak kasi I balik.. lama gak camtu sampai cikgu dia kata.. akak balik je.. kesian kan.. tringat kenangan lama.. skrg my son dah 25 thn.. dah ada anak 2 pun.. I nak tunggu cucu2 lak masuk skolah nnt camana.. enjoy ur time! :)

kak sal

 
template by suckmylolly.com