Thursday, February 25, 2010

DINNER


Budak bertuah sorang ni pun tak makan nasi gak, dalam sebulan cam abang danish gak 2-3 kali aje makan nasi, paksalah, pujuklah, janji lah memacam pun, tetap tak nak makan nasi.  so nilah dinner kasih setiap malam, kalu kehabisan stok, makanyer alternatif lain adalah hotdog, french fries, potato or telur or nugget, menda-menda cam ginilah. 


tapi ni kira stok wajib anak dara ni.  Breakfast ngan dinner ni wajib kena ader, kalu lunch barulah buat western nyer stail.  tulah yang laki aku duk marah, tiga-tiga masa ngadungkan anak-anak bertuah tu aku setiap ari makan fast food ngan menda cam gini, sekali kuar semua tak mo makan nasi.  Baby cinta ni kena nunggu besor sikit baru dapat tahu suka nasi or cam abang n kakak dier jugak ke.




so kami terpaksalah beli banyak-banyak stok cam gini sebab bercintalah aku nak nunggu beli satu-satu, abis satu beli satu, payah cam gini, kekadang tu kalu aku balik lambat, stok dah abis, tak makanlah anak-anak aku kat umah, so senang criter aku beli banyak sekali gus, gitu gak ngan stok burger abang, aku gi store ramly kat chow kit saner, beli cam orang nak meniaga simpan lam peti ais, senang giler, semua ader, tak yah pening kepala nak carik burger tengah malam buta kalu kehabisan stok.

4 comments:

bidadarihijau said...

ok la tu kak...janji diorg nk jugak mkn..kalau jnis yg xmo mkn neh mahu lg pening kepale..

lily lotus said...

takpe. yg penting khasiat yg dia perlukan cukup. hehe

Anonymous said...

Anak adik ni banyak makan 'processed food' tak baik untuk kesihatan dia orang. It is better if you can change their eating habits.

MULAN said...

ok je janji cukup zat, vitamin & mineral intake utk sehari..

 
template by suckmylolly.com