Wednesday, August 12, 2009

SUPPER

2 malam sudah, laki aku tak leh lelap mata, lam kul 2.00 pagi dia kejutkan aku neman supper kat kedai mamak sebelah umah, memula tu cadang nak makan roticanai, tapi bila fikir balik tak jadi, terus singgah kat gerai burger 7Eleven beli burger.



tapi kami tak makan kat umah, aku ngan laki aku singgah kat kedai mamak sebelah umah, makan kat situ, lagipun laki aku ader menda nak disccuss ngan aku. mata aku memanglah ngantuk sebab aku seawal jam 10.00 malam dah lentok sorang-sorang. pastu kul 2.00 bangun lak, haruslah mata aku pun payah nak bukak.




tapi tulah kan, demi laki tercinta, kul 2.00 - 3.00 pagi pun sanggup bangun neman gi makan. Tapi rasanya kalu akulah yang kejutkan kul 2.00 pagi, agak-agak bangun tak?????????




lama gak aku menapak kat sini, kul 4.00 pagi baru balik umah. balik tu lagilah payah aku nak lelap, nak tak nak, aku terus iron baju, kul 7.00 terus gerak gi kerja. kat opis aku balas dendam tido bawah meja, kebetulan boss aku ader management meeting, selamat zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tanpa sebarang gangguan.



2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

gigih kak ros neman hubby makan...
tp demi hubby tersayang kan...sanggup sajerrrrr

ai said...

ekekekeke...demi chenta hati :P

 
template by suckmylolly.com